Pages Menu
Categories Menu

Geplaatst door in Oct 6, 2012 in Apple nieuws, Technisch | 0 comments

13-inch MacBook Pro omgetoverd tot tablet

13-inch MacBook Pro omgetoverd tot tablet

ModBook – een Amerikaans elektronica bedrijf – een heeft een paar dagen terug de “Mod Book Pro” geïntroduceerd. Menig Apple fan zal deze stunt wel kunnen waarderen, het bedrijf heeft namelijk een MacBook Pro (13-inch) omgetoverd tot een “tablet-achtig-apparaat”.

We zullen het even uitleggen. De Mod Book Pro is een tablet die is gemaakt uit vrijwel alleen maar onderdelen waaruit de 13-inch MacBook Pro ook is gemaakt. Het apparaat draait op OS X Mountain Lion en heeft een touchscreen wat met een pen kan worden bediend. Onder de motorkap vinden we een krachtige Intel Core-i5 processor, 4 GB werkgeheugen en een 64 GB SSD.

Op de officiële website van het bedrijf kunnen kopers nog hun eigen Mod Book samen stellen. Zo kun je kiezen voor betere hardware zoals de Intel i7 processor, 16 GB werkgeheugen en een 480 GB SSD schijf.

Je kunt het instapmodel voor 3500,- dollar nu alvast reserveren, mits je een inwoner van de VS bent. Of en wanneer de ModBook naar Nederland wordt verscheept is nog niet bekend.

468 ad

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *