iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Friday, 12 July 2024

Next generation iPad Mini achterkant komt tevoorschijn

Next generation iPad Mini achterkant komt tevoorschijn

Langzaam maar zeker komt er ook meer duidelijk over de toekomst van de iPad (mini). Macrumors heeft namelijk een nieuwe set foto’s weten te bemachtigen die het omhulsel laten zien van de volgende generatie iPad Mini’s. Hoewel er geen verdere informatie beschikbaar is lijkt het erop dat het ontwerp van de iPad Mini niet tot vrijwel niet is veranderd ten opzichte van het huidige model.

Hierdoor durven we al stilletjes te concluderen dat de veranderingen in de volgende generatie iPad Mini vooral onder de motorkap plaats zullen vinden, en misschien nog aan het oppervlak van het beeldscherm.

ipad_mini_2_cellular_shell_3

ipad_mini_2_cellular_shell_2

ipad_mini_2_cellular_shell_1 (1)

Wat we verder nog af kunnen leiden van de foto’s is het feit dat het Apple logo in zilver of zwart zal worden verwerkt op de achterkant van het toestel. Het is namelijk niet duidelijk of er een sticker overheen zit geplakt op de huidige foto’s. Verder is het ook geen verassing om te zien dat de iPad Mini in zowel een wi-fi als 3/4G versie beschikbaar zal zijn. Dit is te zien aan de openingen voor de antenne in het omhulsel.

Zodra we meer weten over de volgende iPad (mini) kun je het meteen hier op de website lezen!

Share your comment :