iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Monday, 15 April 2024

Will.i.am komt met 14 megapixel iPhone accessoire

Will.i.am komt met 14 megapixel iPhone accessoire

Will.i.am, zanger van de bekende popgroep Black Eyed Peas heeft onlangs een nieuw accessoire aangekondigd voor zijn elektronica en app lijn genaamd i.am+ Dit wordt het eerste product in de lijn en het is een add-on voor de iPhone (4, 4s en 5) die je op het toestel klikt en daarmee de camera de standaard camera vervangt met een hoge kwaliteit 14 megapixel camera.

De zanger claimt dat de add-on (die nog geen naam heeft) je iPhone veranderd in een hoogwaardig fototoestel waarmee je “professionele” foto’s kunt maken met een handomdraai. De accessoire werkt door het op je iPhone te klikken en te verbinden met de pin-connector onderaan het toestel. In de accessoire zit een aparte lens en licht sensor die dus aanzienlijk beter blijken te zijn dan die van de iPhone zelf.

Will.i.am vertelt aan The Daily Telegraph dat hij al sinds 2008 met dit idee rondloopt. Tijdens een fotosessie maakte een van de modellen een foto met haar iPhone en deze circuleede al over het internet voordat de sessie voorbij was. De zanger pakte toen een lens van de fotograaf, hield deze voor zijn eigen telefoon en zei “stel je dit eens voor” en daarna “op een dag ga ik dit maken”

De prijs voor de accessoire wordt volgende week in London tijdens een elektronica evenement bekend gemaakt.

Share your comment :