iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 23 June 2024

Apple en Imagine Dragons slaan handen ineen voor vluchtelingen in Europa

Apple en Imagine Dragons slaan handen ineen voor vluchtelingen in Europa

Apple en de populaire band Imagine Dragons (bekend van de hits ‘Radioactive’ en ‘Demons’) hebben via het One4 project de handen ineengeslagen om vluchtelingen in Europa te helpen. Beide partijen gaan de VN Refugee Agency – het orgaan van de Verenigde Naties wat zich bekommert om het lot van oorlogsvluchtelingen – ondersteunen door de opbrengsten van de muziekverkoop te schenken aan de organisatie.

De nieuwe hit van de band genaamd ‘I Was Me‘ is ondertussen te koop op iTunes voor $1.29 en beide partijen hebben bekend gemaakt dat 100% van de opbrengsten voor dit nummer naar de VN Refugee Agency gaan. Daarnaast heeft SOP – de organisatie achter het One4 project – laten weten dat het tevens 10 cent zal doneren voor de eerste 5 miljoen keer dat de single over de toonbank gaat.

Afgelopen maand wist Apple ook al het nieuws te halen met de donatie knop die ze in de Amerikaanse iTunes Store hadden geplaatst. Alle opbrengst daarvan ging direct naar het Rode Kruis in het midden oosten. Iedereen die een handje mee wil helpen kan dit doen door simpelweg de nieuwe single van Imagine Dragons via iTunes aan te schaffen!

Share your comment :