iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 23 June 2024

Wat we weten over de iPhone 7

Wat we weten over de iPhone 7

In september van dit jaar is het zover. Dan zal de nieuwe iPhone van Apple gepresenteerd worden. Er gaan al een hoop geruchten over het nieuwe product van het bedrijf uit Californië in de ronde maar in september weten we daadwerkelijk wat we kunnen verwachten. Precies; verwachten, want meestal zijn de nieuwe releases van Apple helaas pas later in Nederland verkrijgbaar in de winkels. Wat we in ieder geval weten is dat er opnieuw twee versies zullen liggen; de iPhone 7 en de 7 Plus.

Voor het tech bedrijf is het in ieder geval te hopen dat deze nieuwe iPhone weer voor een groei in de vraag naar de mobieltjes van Apple teweeg zal brengen aangezien het bedrijf dit jaar de verkoop van iPhones twee kwartalen op een rij zag dalen.

Als echte liefhebber van de iPhone heb je natuurlijk al goed bijgehouden wat de laatste ontwikkelingen zijn. Maar om zeker te weten of je nu al geld opzij moet gaan leggen om in het najaar de iPhone 7 te kunnen kopen hebben we even op een rijtje gezet wat wij allemaal weten over deze nieuwe smartphone.

 

iphone

 

Uiterlijk

Al vroeg waren er foto’s gelekt waarbij we al een goed beeld konden vormen van hoe de iPhone 7 eruit ging zien. Maar sinds een tijdje zijn er genoeg afbeeldingen te vinden van de uiteindelijke versie.

Wat we weten:
1. De iPhone 7 krijgt hetzelfde schermformaat als de iPhone 6s (4,7 inch). De 7 Plus krijgt dezelfde afmetingen als de 6s Plus (5,5 inch)
2. Aan de onderkant zullen stereospeakers zichtbaar zijn in plaats van 1 monospeaker
3. De telefoon zal worden uitgebracht in de kleuren: zilver, goud, roze goud en donker (zwart)

 

Hardware

Ook aan de binnenkant van de nieuwe iPhone veranderen er een paar dingen.

Wat we weten:

1. Geen 3,5 mm koptelefoonaansluiting meer maar een bluetooth aansluiting waarmee je dus draadloos muziek kunt luisteren of bellen. Er komt overigens wel een adapter die je kan aansluiten op de lightning-poort waarmee je toch de EarPods kunt gebruiken.
2. De Camera krijgt een grotere sensor dan al zijn voorgangers dus dat betekent meer detail in je foto’s. De 7 Plus zal zelfs 2 camera’s hebben.
3. De telefoon is waterdicht (IP68)
4. Kan draadloos worden opgeladen
5. De homeknop wordt aanraakgevoelig in plaats van een drukknop
6. De telefoons zullen een A10-processor hebben.

 

Software

Ook aan de binnenkant verandert er genoeg!

Wat we weten:
1. iOS 10 is onlangs aangekondigd door Apple en zal dus ook op de nieuwe iPhone 7 staan.
2. Beide versies van de telefoon zullen worden uitgebracht met verschillende geheugencapaciteiten: 32, 64 en 128 GB. Er gaan geruchten dat de 7 Plus zelfs met 256 GB geheugen beschikbaar zal zijn.
3. De 7 Plus zal waarschijnlijk 3 GB werkgeheugen hebben. De 7 zal 2 GB werkgeheugen hebben.

 

Hebben we iets over het hoofd gezien? Ken jij iemand bij Apple en is er nog een geheim over de nieuwe iPhone 7 die je met ons wilt delen? Laat het ons hieronder weten!

 


Share your comment :