iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 19 May 2024

iPhone expert 2016 officieel bekroond!

iPhone expert 2016 officieel bekroond!

Een tijdje terug deden wij een oproep om je te bewijzen als de ultieme iPhone expert. Uiteindelijk vond Vanochtend de finale plaats en Henri Lemans uit Delft is duizenden iPhone-kenners te slim af geweest. Voor een heel jaar mag hij zich dé iPhone Expert van Nederland noemen. De finale werd gepresenteerd door oud-Lingo presentatrice en de bekendste quizmaster van Nederland Lucille Werner. Henri mocht er direct vandoor met het nieuwe toestel van Apple.

iPhone Quiz

Uit enkele duizenden deelnemers waren vier finalisten bekend gemaakt die het tegen elkaar opnamen in de strijd om de titel ‘iPhone Expert 2016’. De finalisten hebben overnacht in een hotel in hartje Rotterdam, zodat zij nog voor winkelopeningstijd aan de finale konden beginnen. Lucille Werner heeft de finalisten uitgedaagd met vragen die alleen de echte kenner goed kon beantwoorden. Henri wist de meeste punten te behalen en ging er om 08:00 vandoor met de allereerste iPhone 7 – exact het moment dat de iPhone 7 officieel in de verkoop ging.
Het was de tweede keer dat BelCompany de zoektocht naar dé iPhone Expert van Nederland organiseerde naar aanleiding van de introductie van een nieuwe iPhone van Apple.

De nieuwe iPhone is sinds vandaag verkrijgbaar bij onder andere de BelCompany winkel of via belcompany.nl.
Share your comment :