iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Monday, 15 April 2024

Happy Holidays! “Misunderstood”

Happy Holidays! “Misunderstood”

Elk jaar heeft Apple wel een mooie kerst commercial, en 2013 is ook geen uitzondering. Vanochtend plaatste Philip Schiller onderstaande tweet met verwijzing naar de nieuwste advertentie: Happy Holidays – Misunderstood.

 

Deze video laat zien wat de meeste ouders, en kinderen wel zullen herkennen. Het zoontje zit alleen maar met zijn iPhone te klooien en doet niet actief mee met de activiteiten die de rest van de familie aan het doen zijn. Wat ze echter niet doorhebben is dat deze knul met zijn iPhone 5s een mooie vakantie video maakt en deze laat zien als de hele familie rond de kerstboom bij elkaar zit.

In deze commercial wordt ligt de toon duidelijk op de iPhone 5s met zijn slowmotion camera, iMovie voor de iPhone en het gebruik van Apple TV. Deze 3 producten werken feilloos samen waardoor je een geweldig eindresultaat krijgt wat een mooie herinnering is voor iedereen.

Hieronder staat de volledige video die de zoon zou hebben gemaakt met zijn iPhone:

Ben jij ook geïnspireerd geraakt door deze videos? Ga deze kerst zelf aan de slag! Leg al je momenten vast en maak er een mooie video van met behulp van iMovie. Upload de video en stuur de link naar ons, of plaats deze in de comments. De leukste kiezen we uit en plaatsen we hier op ons blog!

Share your comment :