iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 23 June 2024

iOS 7 – wat kunnen we verwachten?

iOS 7 – wat kunnen we verwachten?

Net zoals het wisselen van de seizoenen komt ook Apple dit jaar met een nieuwe versie van iOS, we zijn ondertussen al beland bij versie 7. Hoewel er nog geen officiële bevestigingen zijn, kunnen we hier en daar al lezen over een design make-over voor iOS. Apple zou namelijk bezig zijn om een zogenaamd flat-icon-interface in te voeren.

iOS-7-concept-Simply-Zesty

Dit zou betekenen dat de icoontjes en tekst op je iPhone geen 3D effect meer zullen hebben maar lekker simpel en plat uitzien. Het is een beetje te vergelijken met wat we nu op Windows Phone toestellen zien, maar nogmaals, dit zijn niets meer dan geruchten.

Daarnaast hebben we natuurlijk zelf ook wat aan te merken op Apple’s mobiele OS, een aantal functies die in de toekomst absoluut niet mogen ontbreken? Geen zorgen, CNET heeft al het moeilijk denkwerk voor ons al gedaan en hier een kort maar krachtig filmpje over gemaakt. Wat willen we in de volgende iOS zien?  Betere toegang tot instellingen? check! Een kinder-modus? check! Sneller wisselen tussen verschillende apps? check!

Bekijk hieronder het filmpje voor meer details:

(dank aan: CNET)

Share your comment :