iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Friday, 12 July 2024

‘iPad 5’ in maart onthult

‘iPad 5’ in maart onthult

Geloof het of niet, maar volgens Japanse Apple blog Mac Otakara gaat Apple in maart 2013 al de 5e generatie iPad onthullen. De zogenaamde iPad 4 (4e generatie iPad) is pas sinds oktober op de markt maar het lijkt er dus op dat 5 maanden meer dan genoeg zijn om weer een nieuw model te introduceren.

Deze volgende iPad zou een stuk dunner en lichter moeten zijn de de huidige toestellen en zou qua design meer in de richting van de iPad mini moeten staan. De Japanse blog staat erom bekend dat de ze vaker met juiste informatie komen als het gaat om nieuwe Apple producten, daarnaast komt deze datum ook ongeveer overeen met de jaarlijkse cyclus die Apple hanteert als het op de iPad aankomt.

De verandering in uiterlijk van de iPad zou de eerste in tijden zijn, sinds de iPad 2 is het toestel wat betreft uiterlijk vrijwel gelijk gebleven. Verder is er nog weinig nieuws te melden, zo zijn de exacte specificaties nog niet bekend en weten we ook nog niet of we weer met een retina display te maken hebben of wederom een nieuw soort beeldscherm. De tijd zal het leren 😉

Share your comment :