iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 19 May 2024

iPhone 5S geruchten – 12 megapixel camera?

iPhone 5S geruchten – 12 megapixel camera?

Er gaan al een hele tijd geruchten de ronde over de nieuwe iPhone. Gaat hij inderdaad door het leven als de iPhone 5S? Krijgen we een nóg groter scherm? en wat gebeurt er met de camera?

rearcamera

Hoewel deze vragen officieel onbeantwoord zullen blijven kunnen we wel kijken naar een aantal geruchten die de ronde doen op grote technologie blogs als macrumors en Engadget. Zo weet macrumors (via de Vietnamese site Tinthe.ve) te melden dat de volgende generatie iPhone een nieuwe 12 megapixel camera aan de achterkant zal krijgen. Deze zou naast meer details ook betere foto’s moeten kunnen maken bij weinig licht.

De huidige iPhone 5 heeft dezelfde 8mp camera als de iPhone 4s, maar die had weer een flinke verbetering ten opzichte van de iPhone 4 (5 megapixel). Hetzelfde geldt voro de iPhone 3 en 3S. het lijkt er dus op dat een ‘S’ achter het getal vaak ook een nieuwe camera betekend.

Daarnaast wordt er ook gesproken over nieuwe fingerprint technologie waarmee de telefoon specifieke vingers zou moeten kunnen herkennen. Qua functionaliteit kun je denken aan beveiliging – unlocken kan alleen met je eigen vinger en niet door iemand anders. Verder lijkt het erop dat het nieuwe scherm wat we op de iPhone 5 zagen verschijnen niet zal veranderen bij de volgende generatie.

Er wordt gefluisterd dat de iPhone 5S deze zomer wordt aangekondigd door Apple.

(dank aan: macrumors)

Share your comment :