iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Monday, 15 April 2024

‘iPhone 5s, iPad 5 en iTV eerste kwartaal 2013 op de markt’

‘iPhone 5s, iPad 5 en iTV eerste kwartaal 2013 op de markt’

Digitimes meldt – op basis van een vertaald artikel van de Chinese ChinaTimes – dat Apple nu al bezig is met het verspreiden van ‘test toestellen’ van de iPhone 5S en dat de opvolger van de gloednieuwe iPhone 5 al in het eerste kwartaal van 2013 in de winkels zou moeten liggen.

Het lijkt er dus op dat Apple de jaarlijkse cyclus van nieuwe iPhone’s gaat doorbreken, en niet zo’n beetje ook. Waar de iPhone 4 in Juli 2010 uitkwam, zagen we de 4S in Oktober 2011 verschijnen. De iPhone 5 zag afgelopen maand het daglicht, grofweg elke keer een periode van bijna een jaar. Deze keer zou het echter maar maximaal 5 maanden kunnen verschillen als we de berichten mogen geloven.

Verder zien we dat Apple wel trouw blijft aan de traditie van de naamgeving van het toestel. De iPhone 3 werd opgevolgd door de 3s net zoals de iPhone 4 werd gepasseerd door de 4s. Zo mogen we nu dus ook een 5s verwachten. Wat exact de veranderingen/verbeteringen zullen zijn is nog niet bekend.

Daarnaast werd er hier en daar ook getipt naar een mogelijk nieuwe iPad (de iPad 5?) en de beruchte iTV waar al tijden geruchten over gaan. In hoeverre deze geruchten tot de werkelijkheid kunnen worden gerekend is nog maar de vraag. Apple heeft afgelopen maand al een verbeterde versie van de iPad 3 op de markt gebracht en daarbovenop zagen we ook nog de iPad mini verschijnen. Maar wie weet wat er kan gebeuren, in een niet zo ver verleden zagen we precies zulke geruchten verschijnen over de iPad mini en we weten allemaal hoe dat heeft uitgepakt 😉

(bron: Chinatimes & Digitimes)

Share your comment :