iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 19 May 2024

Recordaantal verkoop iPhone 6

Recordaantal verkoop iPhone 6

Al voor de aankondiging van de iPhone 6 op 9 september 2014 verwachtte Apple een nieuw verkooprecord neer te kunnen zetten. De run op de nieuwe toestellen van Apple in de VS zorgde niet alleen voor veel chaos, maar deed ook de verkoopcijfers explosief stijgen.

Release iPhone 6 in de VS

Vanaf 19 september 2014 zijn zowel de iPhone 6 als de iPhone 6 Plus in Amerika (en Engeland) verkrijgbaar. Liefhebbers die reikhalzend uitkeken naar de release van het nieuwste model iPhone stonden reeds een dag voor de officiële uitgave voor de aangewezen winkels. Het gevolg was dat er lange rijen mensen voor de winkels stonden om een nieuwe iPhone te kunnen bemachtigen.

Release iPhone 6 Nederland

Terwijl de verkoop van de iPhone 6 in de VS al geruime tijd aan de gang was, kon de lang verwachte iPhone 6 pas op 26 september 2014 in Nederland bemachtigd worden. Net als in veel andere landen waren de rijen wachtenden voor de winkels bijzonder lang. In sommige steden gingen telecomwinkels direct na middernacht open voor klanten die de nieuwe iPhone 6 wilden kopen.

Binnen een week ruim 10 miljoen iPhone 6 toestellen verkocht

Na de wereldwijde lancering mag Apple terugblikken op een geslaagde release van hun nieuwste smartphone. Binnen drie dagen na de lancering waren reeds 10 miljoen iPhones 6 verkocht, een stijging van ruim 1 miljoen ten opzichte van de lancering van de iPhone 5.

iphone-sales

Share your comment :