iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Friday, 12 July 2024

4 onwaarschijnlijke geruchten over de iPhone 6

4 onwaarschijnlijke geruchten over de iPhone 6

Over de iPhone 6 gaan al maanden geruchten en iedereen denkt zeker te weten dat zij de juiste informatie hebben. Ook wij kunnen niet zeggen welke geruchten juist zijn, maar wat we wel kunnen is de geruchten die zeer onwaarschijnlijk lijken eruit halen en ze op een rijtje zetten.

De nieuwe winkelverpakking

Het eerste onwaarschijnlijke gerucht betreft de winkelverpakking van de nieuwe iPhone. De verpakking uit de onderstaande afbeelding zou volgens de geruchten dé nieuwe winkelverpakking moeten worden van de iPhone 6. Dit lijkt zeer onwaarschijnlijk omdat de nieuwe Health app, die een van dé grote vernieuwingen is in de iPhone 6, niet op de doos terug te vinden is.

doos

Budgetvriendelijke iPhone?

Het volgende, is dat de iPhone 6 een budgetvriendelijk model wordt. Het verhaal luidde dat Apple in wil spelen op groeiende vraag naar smartphones voor mensen met een lager budget. Maar niets is minder waar. De verwachtte prijs voor de iPhone is op dit moment namelijk zelfs hoger geschat dan de prijs voor de iPhone 5.

Nieuwe locatie home-button

Een ander praatje wat de rondte doet gaat over de locatie van de home-button op de zijkant van het toestel. Op onderstaande foto zie je hier een voorbeeld van. De button op de zijkant zou mogelijkheid bieden voor een extra rij app’s maar lijkt zeer onwaarschijnlijk.

home button zijknat

 

twee schermen

Display innovaties

Er wordt ook nog veel geroddeld over het scherm. Zo wordt er gezegd dat de telefoon twee schermen zou hebben, eentje aan de voor- en achterkant. Zie de bovenstaande foto voor een betere voorstelling hiervan. Maar ook heeft men het over een ingebouwd holografisch scherm. Op het filmpje is het holografische scherm te zien Bekijk het onderstaande filmpje om hier een voorstelling van te kunnen maken.

Share your comment :