iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Friday, 12 July 2024

Belachelijke kreeften-hoes voor de iPhone..

Belachelijke kreeften-hoes voor de iPhone..

We laten hier wel eens iPhone cases zien die – in onze ogen – mooi, functioneel, innovatief en zelfs handig zijn. Maar deze keer gaan we eens naar exact het tegenovergestelde kijken, de zogenaamde ‘lobster-case for iPhone’ van designer Noddy Boffin. Wie deze jongen aan wil schaffen moet wel even goed naar de functies kijken: een niet-functionerende camera, ergonomisch onhandig, te groot voor je broekzak of handtas en het belangrijkste, je staat compleet voor schut voor de rest van de wereld.

Dit zijn een paar quotes die we op de blog van de designer hebben gevonden. Blijkbaar wil hij een statement maken over de grote hoeveelheid hoezen die je tegenwoordig voor de iPhone kunt kopen, de een nog nuttelozer en lelijker dan de ander. Met de kreeft wil hij duidelijk maken dat mensen in staat zijn om alles te kopen, zelfs zo een belachelijke kreeften-hoes zonder enige functionaliteit.

Degene die ook zo’n coole hoes willen zullen nog even geduld moeten hebben, de officiële prijs en release datum zijn nog niet bekend. Maar als je echt niet kunt wachten zou je de maker in kwestie kunnen mailen, het blijkt dat hij zo nu en dan een ‘serieus’ antwoord terug stuurt..

 

Share your comment :