iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Friday, 12 July 2024

Vliegende robot met iPhone te besturen

Vliegende robot met iPhone te besturen

Het blijft ons telkens maar weer verbazen hoe mensen op sommige ideeën komen, zo ook bij de zogenaamde ‘Dragonfly Drone‘ van Techjet. Om het maar even simpel te houden, het is een vliegende robot die je kan besturen met, jawel, je iPhone.

Dankzij het steeds populairder wordende ‘crowd funding’ en dankzij een bescheiden bijdrage van 1 miljoen dollar van de Amerikaanse Luchtmacht heeft het bedrijfje TechJet nu genoeg kapitaal om het product daadwerkelijk op de markt te brengen. Nu vraag je je misschien af waar het speeltje goed voor is? Er zijn een aantal functies: ten eerste kun je het beestje laten vliegen met je iPhone!! en verder is hij handig om mensen te bespioneren en kun je hem ook gebruiken voor lucht fotografie.

De Dragonfly Drone zal voor een degelijke prijs van maar $120,- in de Amerikaanse winkels liggen. Natuurlijk kunnen wij hem ook online bestellen via – waarschijnlijk – de website van de makers. Tot het zover is kun je op de crowd funding site Indie GoGo meer informatie vinden over dit meesterwerk.

Zelfs James Bond zou hier geen nee tegen zeggen 😉

(bron: iphoneinformer)

Share your comment :