iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Monday, 15 April 2024

Nieuwe iPhone en iOS 7 worden al getest

Nieuwe iPhone en iOS 7 worden al getest

Verschillende ontwikkelaars van apps voor de app store van Apple hebben onlangs aan The Next Web laten weten apparaten met de code 6.1 en iOS 7 te hebben gevonden in hun log bestanden. De huidige code voor de iPhone 5 bedraagt 5.1 en 5.2. De code’s zouden dus verwijzen naar een nieuwe iPhone die draait op een vroege test versie van iOS 7. Eerder zagen we al geruchten over een mogelijk iPhone 5s in Maart van dit jaar.

Er worden wel vaker apparaat codes vervalst door derden om zo geruchten op te doen waaien, maar deze keer kwam de activiteit van de apparaten uit het hoofdkantoor van Apple in Cupertino. Dit wijst er dus op dat de ontwikkelaars bij Apple vroege versies van het toestel en de software aan het testen zijn.

Verder details zijn nog helaas niet bekend. Het enige wat The Next Web nog weet te melden is dat het onwaarschijnlijk is dat de nieuwe iPhone al in Maart op de markt komt. Dit zou de jaarlijkse cyclus van Apple apparaten die we ondertussen als traditie kunnen beschouwen zonder enige goede reden doorbreken.

Apple heeft zelf (nog?) niet op de geruchten gereageerd.

Share your comment :