iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Friday, 12 July 2024

Ultradun keyboard/gamepad voor iPhone 5

Ultradun keyboard/gamepad voor iPhone 5

Een van de weinige bedrijven die (naast Apple) tot op heden accessoires voor de iPhone 5 maakt is iphone5mod. Deze jongens gebruiken de nieuwe lightning connector van de iPhone 5 om accessoires te maken die alleen voor Apple’s nieuwste producten werken. Een van de redenen is het feit dat Apple zelf verrassend traag is met het aanbieden van extra producten die je iPhone 5 ervaring nog beter maken.

Deze keer komt het bedrijf met een wel heel bijzonder stukje techniek aanzetten, de zogeheten EX Hybrid Game Controller. Zoals de naam al doet vermoeden hebben we hier te maken met een zeer dun toetsenbord en gamepad die je kan gebruiken voor je iPhone 5. Het werkt als volgt: in het pakket zit een dunne hoes die je op de achterkant van de iPhone zet. Verder heb je twee aparte aluminium plaatjes (van maar 2 mm dun!) die je magnetisch aan de achterkant van je toestel kunt bevestigen. Een van de plaatjes bestaat zoals gezegd uit een gamepad en de andere uit een toetsenbord. De video hieronder maakt het een en ander duidelijk.

Het meest opmerkelijke van dit speeltje is misschien nog wel de prijs van maar 49 Amerikaanse Dollar. Dus iedereen die niet kan wachten op Apple’s accesoires kan alvast een Hybrid Gamepad bestellen op de website van iPhone5Mod. (denk wel aan de extra import kosten voor Nederland)

 

Share your comment :