iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Friday, 12 July 2024

Foto doos nieuwe iPhone 5 uitgelekt!!

Foto doos nieuwe iPhone 5 uitgelekt!!

Het wordt dan toch gewoon de nieuwe ‘iPhone’ en niet iPhone 5! Daar lijkt het wel op als we de onderstaande foto moeten geloven. Op de foto is hier duidelijk een iPhone te zien die verdacht veel lijkt op de onlangs uitgelekte foto’s en de videos van de nieuwe iPhone 5. Echter tenminste een ding wordt hier wel duidelijker, namelijk de naam van de nieuwe iPhone! Daar waar er op de eerder uitgelekte foto’s niet te zien was hoe het toestel officieel zou heten, lijkt het erop dat het toch gewoon ‘The New iPhone‘ wordt in plaats van iPhone 5. Op wat de geprinte doos van een iPhone lijkt, zien we de grotendeels aluminium behuizing, een ogenschijnlijk meer langwerpige iPhone dan de 4s en een nieuwe connector.

En jawel daar gaan we weer, de geruchtenmachine over de nieuwe iPhone dendert maar voort. Wordt het nu iPhone 5, de nieuwe iPhone of toch weer iets anders?! Vorige keer verwachtte iedereen de iPhone 5 maar kreeg de wereld een nauwelijks veredelde iPhone 4 te zien, een teleurstelling voor velen. Nu de lancering nadert, waarover nu ook weer allerlei geruchten gaande zijn, wordt het steeds spannender rondom het inmiddels redelijk gemystificeerde toestel. We hebben nu dus alweer een extra bevestiging dat het toestel toch ‘de nieuwe iPhone’ gaat heten en niet iPhone 5!

Eerder berichtte 9to5mac.com al dat er een foto van de nieuwe iPhone was uitgelekt. Gespot ergens in een café waar een dude met het toestel aan ’t spelen was… Dit lijkt ons een onwaarschijnlijk verhaal aangezien de laatste keer zelfs FBI werd opgeschakeld toen de iPhone 4s ergens in een bar werd gesignaleerd. Freaky stuff zou ik zeggen. Je zou verwachten dat Apple nu op z’n minst het risico van het uitlekken van het toestel zelf geëlimineerd zou hebben. Een tweede reden is dat het ook onwaarschijnlijk is dat de originele behuizing nu al te zien zal zijn… Desalniettemin is er dit weekend ook deze video opgedoken met beelden van de werkende nieuwe iPhone.

Afijn, als we bovenstaande foto & video moeten geloven dan lijkt het erop dat de nieuwe iPhone toch ‘The New iPhone’ of gewoon ‘iPhone‘ gaat heten en niet de iPhone 5! Mocht dit het geval zijn dan zou dit op z’n minst een vreemde zet van Apple zijn aangezien alle iPhone’s tot nog toe een opeenvolgend nummer dan wel toevoeging hadden (iPhone, iPhone 2, iPhone 3, iPhone 3Gs, iPhone 4, iPhone 4s). Aan de andere kant, het zou wel in lijn zijn met Apple’s strategie voor diens andere producten, zoals bijv. voor MacBook’s. Er is geen MacBook 3 o.i.d. maar je hebt gewoon ‘de nieuwe MacBook’… Zo is het ook de nieuwste iPad vergaan, men verwachte na iPad 2 een iPad 3 maar we kregen toch ‘de nieuwe iPad’. Dit heeft toch voor veel verwarring gezorgd onder de mensen. Ik ben wel benieuwd hoe dit uitgepakt heeft voor de sales. Alhoewel, voor de iPhone kan het toch anders zijn.

Maar even terug naar de foto, het lijkt erop of de foto gemaakt is in de Aziatische drukkerij waar ze ter plekke doosjes voor de nieuwe iPhone printen om ze vervolgens te verpakken en te verschepen. Daar is deze foto gemaakt, waar een medewerkster afbeeldingen laat zien van wat lijkt de nieuwe iPhone 5. Nu nog wachten tot de officiële presentatie.

Share your comment :