iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 19 May 2024

Krijgt de iPhone 6 een 5-inch beeldscherm?

Krijgt de iPhone 6 een 5-inch beeldscherm?

Volgens een Japans technologie magazine lijkt het zo goed als zeker dat de iPhone 6 een 5-inch beeldscherm zal krijgen. Tevens vermeldt het blad dat hier gaat om Retina-display met een full HD resolutie van 1080p. En als klap op de vuurpijl wist het tijdschrift ook nog te melden dat de iPhone 6 ergens in September van 2014 zal worden onthuld.

iPhone_5_review_08-578-80

Tja, de iPhone 5S en 5C zijn nog maar net op de markt, of de geruchten rond de iPhone 6 vliegen al de deur uit. Het gaat hier om het Japanse magazine Mac Fan waarvan we via Techradar – die weer via een andere Japanse website – het artikel hebben weten te bemachtigen. Zoals we ook wel een beetje konden verwachten weet het tijdschrift geen enkele bron te vermelden en wordt er ook niet gesproken over een ‘betrouwbare bron van binnenuit’, wat vaak het geval is met soortgelijke geruchten.

Er gingen al een tijdje geruchten de ronde dat de iPhone 6 een 6-inch beeldscherm zou krijgen, maar het lijkt erop dat men dat toch iets groot vond. De geruchten komen overigens wel overeen met eerdere berichten over Apple die met verschillende grootte display’s aan het experimenteren zou zijn voor toekomstige iPhone modellen. Hoe dan ook, waarschijnlijk kunnen we dit nieuws het beste met een korreltje zout nemen aangezien het wel heel erg vroeg is om te gaan speculeren over de iPhone 6.

Stel dat de volgende iPhone inderdaad een 5-inch beeldscherm zal krijgen? Vindt je dat een verbetering ten opzichte van het huidige 4-inch display? wordt het er juist slechter op? of maakt de grootte uiteindelijk niks uit? Deel je mening in de comments!

Share your comment :