iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 19 May 2024

Gerucht: nieuwe iPhone en iPads komen al rond mid-2013

Gerucht: nieuwe iPhone en iPads komen al rond mid-2013

De iPhone 5 en de nieuwste iPads zijn er nog niet zo lang en nu al wordt er weer volop gespeculeerd over hun vervangers. Zo zou er recent bekend zijn gemaakt dat de nieuwe iDevices ergens halverwege 2013 ten tonele zullen verschijnen. Het blijven natuurlijk geruchten.

Onder andere Digitimes en AppleInsider brachten de geruchten naar buiten. Deze geruchten zijn gebaseerd op een verwachting van Apple’s partners TSMC en ASE dat er goede resultaten gemaakt zullen worden in de eerste maanden van 2013. Ook zou TSMC aan hebben gegeven dat het nog geen directe orders van Apple heeft ontvangen, maar wel van partners die IC’s (Integrated Circuits) ontwikkelen die voornamelijk gebruikt worden in iOS devices.

De eerste iPhone 5S zou daarnaast nog dit jaar al van de band moeten rollen, zo stellen de geruchten. Volgens AppleInsider zou Apple een eerste productie van tussen de 50.000 tot 100.000 units nog in december uitgeleverd willen hebben om als testproducten te kunnen dienen.

De geruchten, zo stelt AppleInsider, mogen wel met een korrel zout genomen worden: zo zouden zowel Commercial Times als DigiTimes in het verleden de fout in zijn gegaan met eerdere geruchten. Zij stelden dat Apple’s order van de 9,7″ displays gebruikt zou worden voor de productie van een Apple Netbook, waar uiteindelijk bleek dat de displays ingezet zouden worden voor de productie van de eerste iPad.

Al met al, neem het met een korrel zout: wij durven wel te stellen dat Apple in 2013 met nieuwe iPads en een nieuwe iPhone aan zal komen, maar mid-2013 zou betekenen dat de huidige iPhone en iPads maar een korte levenscyclus zullen kennen. Mid-2013 bestempelen wij dan ook als hoogst onzeker.

Share your comment :