iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 19 May 2024

Google Maps bijna klaar!

Google Maps bijna klaar!

Goed nieuws voor iedereen die is overgestapt op iOS 6 en niet helemaal tevreden was de kaarten app van Apple. The Wall Street Journal weet namelijk, op basis van een ‘anonieme bron’,  te melden dat de officiële Google Maps app bijna klaar is en binnenkort kan worden gedownload in de app store.

Google zou ondertussen test versies van de app aan een select groepje mensen buiten het bedrijf hebben uitgedeeld, hierna volgen nog wat aanpassingen en laatste tweaks. Dit betekend dus dat de app bijna klaar is voor het grote publiek maar het blijft echter nog onduidelijk wanneer de app precies beschikbaar zal zijn. Er gaan geruchten dat dit nog in 2012 gaat gebeuren maar anderen zeggen weer dat het Januari 2013 wordt.

Apple had besloten om geen Google applicaties meer in de nieuwste iOS te stoppen zoals voorheen wel altijd het geval was. Achteraf kreeg Apple veel kritiek op de slecht werkende kaarten app die Google maps moest vervangen. Ondertussen heeft Apple al laten weten om druk bezig te zijn met het verbeten van de eigen app en het aanbieden van alternatieven.

(bron: WSJ)

 

Share your comment :