iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Friday, 12 July 2024

iOS 9 hands-on video

iOS 9 hands-on video

Een weekje terug heeft Apple op haar Keynote evenement iOS 9 aangekondigd en wij zijn – net als menig Apple fan – nu al razend enthousiast over de nieuwe functies en het frisse uiterlijk. We hebben al een kijkje genomen bij de belangrijkste veranderingen binnen de nieuwste versie van iOS, en nu hebben we daar ook beeldmateriaal bij.

De gouwe ouwe Macrumors heeft een uitstekende hands-on video online gezet waarin we in vogelvlucht kennis maken met iOS 9. Onder de motorkap zijn er een hoop veranderingen aangebracht waardoor bijvoorbeeld de gemiddelde batterijduur met ca. 1 uur is verlengd en de hoeveelheid geheugen die nodig is voor apps en updates een stuk minder is geworden. (goed nieuws dus voor eigenaren van een 16 GB iPhone)

Daarnaast zien we aan de linkerkant van de homescreen een nieuw ‘search’ scherm met een lijst van veelgebruikte apps, favoriete contacten en zelfs restaurants en winkels bij jou in de buurt. Verder zijn ook de Maps, Notes en de News app flink op de schop gegaan en hebben we nu eindelijk split-screen multi-tasking voor de iPad!

Share your comment :