iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Monday, 15 April 2024

iPhone 6 Plus populairder dan kleine broertje

iPhone 6 Plus populairder dan kleine broertje

Tegen alle verwachtingen in van critici doet de iPhone 6 Plus het bijzonder goed. Ruim 60 procent kiest liever voor de grote uitvoering van de nieuwste iPhone en koopt een iPhone 6 Plus. Deze cijfers worden ondersteund door DigiTimes. Inmiddels is Foxconn die de iPhone 6 Plus produceert begonnen met het opvoeren van de productie.

iphone-6-plus-iphone-6

Kiezen voor de iPhone 6 Plus

De grootte van de nieuwe iPhone 6 Plus lijkt mensen er niet van te weerhouden om eerder voor dit toestel te kiezen. Met een schermgrootte van 5,5 inch heeft de smartphone veel weg van een phablet. De aluminium behuizing, de afgeronde hoeken en de hoogwaardige specs van de iPhone 6 Plus maken de smartphone tot het meest populaire toestel op dit moment. Daarbij haalt het toestel zelfs de populariteit van de iPad Mini in.

Dit is bijzonder verrassend aangezien 50% van de mensen voor de lancering aangaf eerder voor de iPhone 6 met een scherm van 4,7 inch te kiezen. Overigens verschilt de voorkeur per werelddeel: terwijl in Azië de iPhone 6 Plus vaker verkocht wordt, lijkt de kleinere iPhone 6 iets gewilder in Europa. In de VS lijken gebruikers geen voorkeur te hebben en worden de iPhone 6 Plus en de iPhone 6 bijna even vaak verkocht.

Share your comment :