iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Friday, 12 July 2024

Release Apple Watch februari 2015

Release Apple Watch februari 2015

apple-watchNa de lancering van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus gekoppeld aan het nieuwe besturingssysteem iOS 8, heeft Apple laten weten in februari 2015 met de Apple Watch op de markt te komen.

Productie start in januari

Uit betrouwbare bronnen wordt vernomen dat de productie van de nieuwe Apple Watch begin januari aan zal vangen. De productie van het slimme horloge ligt in handen van Quanta Computer. Om concurrentie te voorkomen hebben Apple en Quanta Computer een overeenkomst getekend waarbij aangegeven is dat laatstgenoemde alleen horloges voor Apple mag produceren.

Valentijnscadeautje

De geplande releasedatum voor de Apple Watch staat gepland voor Valentijnsdag 2015. Dit is echter wel afhankelijk van de de levering van saffierglas, dat nodig is voor de productie van de nieuwe Apple Watch.

Diverse modellen Apple Watch

Zoals het er nu voor staat zal Apple ongeveer drie verschillende modellen horloges op de markt brengen. De Apple Watch, de Apple Watch Edition en de Apple Watch Sport, allen met een ander prijskaartje. Het goedkoopste model wordt vermoedelijk de Apple Watch Sport, een slim horloge waarbij niet gewerkt wordt met saffierglas.

apple-watch-modellen

Share your comment :