iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 23 June 2024

iPhone 6 waarschijnlijk in twee varianten ontwikkeld

iPhone 6 waarschijnlijk in twee varianten ontwikkeld

Elk jaar kijken de Apple fans weer reikhalzend uit naar de nieuwste iPhone. Hoewel de iPhone 5s en de iPhone 5c nog maar net uit zijn, en iedereen zijn nieuwe iPhone abonnement alweer heeft afgesloten, loopt de geruchtenmachine voor de iPhone 6 al. Welke technische hoogstandjes zouden er nu toegepast zijn? Waar gaat Apple ons mee verrassen? De eerste geruchten doen al de ronde. Maar Apple houdt, zoals gewoonlijk, de lippen stijf op elkaar.

Video gevonden op cnet.com.

Niet één, maar twee iPhones

Ondanks de concurrentie is Apple nooit helemaal met de trend van grote schermen meegegaan. De iPhone 5s is met zijn scherm van 4 inch dan ook een stuk kleiner dan de gemiddelde smartphone met een schermgrootte van 4,7 inch. Maar daar komt verandering in, mochten we de geruchten geloven. Volgens de Japanse krant Nikkei neemt Apple nu toch de stap om de schermgrootte te veranderen. En dan ook meteen resoluut: naast een iPhone met een scherm van 4,7 inch verschijnt er waarschijnlijk ook een variant van 5,5 inch.

iPhone 4 nog altijd zeer populair

De iPhone 4 is al een tijdje uit de verkoop om plaats te maken voor de nieuwere modellen. Toch blijft het toestel nog altijd zeer populair. Vooral in opkomende economieën gaat de iPhone 4 als een trein. Door de lage prijs kan het toestel goed concurreren met andere merken. Daarom heeft Apple besloten de productie van de iPhone 4 weer te starten. In India, Brazilië en Indonesië wordt het toestel binnenkort weer op de markt gebracht. Voor zo’n 237 euro heeft de lokale bevolking een echte iPhone in handen.

Credits uitegelichte afbeelding

Share your comment :