iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 23 June 2024

iShove Wallet – iPhone 5/5S Wallet Case met pasjesstandaard

iShove Wallet – iPhone 5/5S Wallet Case met pasjesstandaard

De iShove Wallet is een nieuw type iPhone wallet case, ontworpen door landgenoot Leon ten Bras.

icase_leonHet concept is niet geheel nieuw, omdat er reeds diverse varianten iPhone wallets op de markt zijn. Deze bestaande concepten zijn echter een bron van inspiratie voor Leon geweest, omdat de meeste varianten op de markt naar zijn mening niet voldoende functioneren of geen mooie uitstraling hebben. Immers, de meeste iPhone wallets bedekken je gehele telefoon in een lederen hoes welke je helemaal moet openklappen om te kunnen bellen. Dit werkt naar zijn mening onhandig en de iPhone verliest zijn mooie uitstraling.

iShove Wallet – iPhone 5 & 5S Wallet Case With Card Stand! from Phone-Wallets.com on Vimeo.

Onderscheidend vermogen

De iShove Wallet is in verschillende opzichten onderscheidend te noemen. Zo heeft hij een aluminium behuizing en werkt het portemonneevak middels een schuifmechanisme. Daarnaast is er aan de achterzijde een uitsnede voor een pasje gemaakt, waardoor een pasje als standaard kan dienen. Dit is handig als navigatiestandaard in de auto of als je een filmpje op je iPhone wilt kijken. Ook werkt Facetime nu erg makkelijk door gebruik te maken van de standaardfunctie.

De normale camera werkt altijd door middel van een cameragat aan de achterzijde.

 icase_leon2

Capaciteit en kleuren

Het is mogelijk om 4 pasjes, 3 biljetten en 2 sleutels in het portemonneevak mee te dragen.

Dit lijkt ook meer dan voldoende om dagelijks op zak te hebben. Door deze capaciteit krijgt de iShove Wallet een dikte van 16mm wat erg mee lijkt te vallen, zeker als je alleen al naar de dikte van je huidige portemonnee kijkt.

icase_leon3

De iShove Wallet wordt geproduceerd in 10 kleuren combinaties, 5 combinaties voor de zwarte iPhone en 5 combinaties voor de witte variant. Dit moet de consument voldoende keuze bieden.

icase_leon4

Crowdfunding

Het project staat nog in zijn kinderschoenen en om het echt van de grond te krijgen maakt Leon gebruik van crowdfunding op IndieGoGo om de productie van de iShove Wallet te kunnen financieren. Daarnaast is het ook mogelijk om het project te steunen via de website van de iShove Wallet. Het doel is om hiermee $ 5500 op te halen en het project heeft nog een looptijd van circa 1,5 maand, dus er zijn nog voldoende mogelijkheden.

Link IndieGoGO:

 Link website:

Links overige video’s:

Link Facebook:

 

Dit artikel is een guest post van een van onze lezers. Wij geloven in transparantie en vrijheid van informatie. Daarom geven wij onze lezers ook de kans om hun inzichten, bevindingen en meningen te delen. De opinies en beweringen hierin reflecteren niet noodzakelijk de mening van de redactie van iphonenieuwsblog.nl

 

Share your comment :