iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 23 June 2024

Zelf je iPhone repareren met Davey!

Zelf je iPhone repareren met Davey!

Beste lezers van iPhonenieuwsblog.nl,

Mijn naam is Davey, kom uit Almelo en ben geboren op 1 Januari 1992. Ik zit nog op school en volg de opleiding small business en retail management.

Al sinds de aller eerste iPhone ben ik een groot iPhone fan. Natuurlijk alle iPhones gehad, en volg ik al het nieuws rondom de iPhone op de site iPhonenieuwsblog.nl. En daarbij heb ik een grote passie voor iPhone’s repareren.

Hoe is die passie begonnen?

Toen de iPhone 4 uitkwam was ik daar als één van de eersten bij. En deze telefoon had ik destijds van mijn allerlaatste geld gekocht. Maar ik had de telefoon en was er erg blij mee.

Totdat een week later ik mijn telefoon per ongeluk liet vallen. Het scherm was helemaal gebarsten, en van binnen was ik ook gebarsten!. Ik ben op het internet gaan zoeken wat het kost om het te laten repareren. Hier was ik erg van geschrokken..

De prijzen waren dus zo hoog, dat ik toen eens ben gaan kijken of ik het zelf niet kon repareren?. Iedereen, zelfs mijn ouders begonnen mij te lachen en dachten dat ik dit nooit voor elkaar zou krijgen.

Ik vond een nieuw scherm voor een goedkope prijs op het internet, en ben mij gaan verdiepen in de reparatie video’s op het internet. Stap voor stap heb ik alles geleerd en 3 dagen na de val had ik er al een nieuw scherm opzitten, en iedereen stond versteld hoe ik dit zelf gedaan had.

Ik vond het super, sinds 2 maanden terug ben ik een eigen website begonnen, en nu leer ik mensen zelf hun iPhone’s te repareren in het Nederlands. Sinds kort heb ik een eigen e-book gemaakt en ik geloof dat ik nu op 17 youtube instructie video’s zit alleen voor de iPhone 4. Er is dus nog veel werk te doen!

ScreenHunter_534 Sep. 25 12.14Mocht jij jou iPhone nou ook een keer laten vallen, of als er iets niet meer goed functioneert in je iPhone, raad ik het je aan om het dan eerst zelf te gaan repareren. Het lijkt moeilijker dan het is, en ik neem je letterlijk stap voor stap mee in mijn video’s. En daarbij bespaar je leuk wat geld!.

Het doet mij goed om mailtjes binnen te krijgen, en reacties op de site dat de hun reparatie’s gelukt zijn.

Ik vind het in ieder geval al leuk als je even komt kijken op mijn site www.fixjeiPhone.nl. De site staat bomvol met artikelen over reparaties en video’s.

En hierbij wil ik de eigenaar van de website iPhonenieuwsblog.nl nog bedanken voor mijn artikel op de site.

Groetjes,

Davey

 

Dit artikel is een guest post van een van onze lezers. Wij geloven in transparantie en vrijheid van informatie. Daarom geven wij onze lezers ook de kans om hun inzichten, bevindingen en meningen te delen. De opinies en beweringen hierin reflecteren niet noodzakelijk de mening van de redactie van iphonenieuwsblog.nl

 

Share your comment :