iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 23 June 2024

iTunes flink op de schop

iTunes flink op de schop

Een gloednieuwe versie van iTunes is een paar dagen geleden door Apple vrijgegeven en is direct te downloaden van de officiële  iTunes pagina. Wat meteen opvalt aan de nieuwe iTunes 11 is dat het uiterlijk flink is aangepast in vergelijking met de vorige versies.

De navigatie is deze keer ook  flink verbeterd, zo zijn er veel meer uitklapbare menu’s en staan alle belangrijkste functies en opties overzichtelijker in het systeem. Verder kun je bijvoorbeeld ook zien welk nummer er na het huidige nummer wordt afgespeeld en is dit ook met een druk op de knop aan te passen. Als extra is de zoekfunctie naar Album informatie volgens Apple ook flink ge-update. Dit betekent dat Apple vrijwel elk nummer kan herkennen en hierbij de juiste artiesten en album-info bij kan plaatsen.

Een andere handige feature die nu standaard in iTunes 11 zit is de iCloud. Deze dienst maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een film de je nog niet af hebt gekeken op je iPad door te sturen naar je Macbook en deze daar verder te kijken. Bovendien worden meteen alle aankopen direct zichtbaar op de iTunes applicatie van zowel je iPad, iPhone en Mac. Het eigen sociale netwerk Ping is verwijderd en heeft plaatsgemaakt voor Facebook waarmee je dan ook direct kunt inloggen.

Share your comment :