iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Friday, 12 July 2024

iWatch: dé nieuwe gadget

iWatch: dé nieuwe gadget

Volgens de geruchten werkt Apple aan een iWatch. Het horloge zal gekoppeld worden aan de iPhone en wordt naar verwachting tegelijk met de nieuwe iPhone 6 gelanceerd in september.

Iphone iwacht

Het investeringsbedrijf Morgan Stanley verwacht dat Apple in het eerste jaar na lancering negen miljard dollar aan de iWatch zal verdienen. Waarom dit bedrag zoveel hoger dan bijvoorbeeld Samsung, die ook een lijn heeft in horloges met de Gear-serie is omdat Morgan Stanley verwacht dat Apple de wereld zal laten zien hoe je een smartwatch moet maken. Dit zal resulteren in de winst van 9 miljard dollar, volgens Morgan Stanley.

De verwachte prijs die Apple zal hanteren voor deze gadget zal tussen de $100 en $250 zijn.

Waarom dit hét accessoire wordt voor de iPhone 6

Naar verluidt heeft Apple patent aangevraagd op een gebogen touchscreen. Dit wil zeggen dat ditm mogelijk in de iWatch geïntegreerd zal worden. De gadget zal je in staat stellen berichten te lezen, eenvoudige app’s te gebruiken en om gebruik te maken van SIRI, de spraakfunctie van de iPhone. Dit door het iOS-8 besturingssysteem. Daarnaast heeft Apple een, op de Nike FuelBand SE-geïnspireerde,  fitness tracker en biometrische sensoren geïntegreerd. Hiermee kan dit veelzijdige horloge dus ook gebruikt worden om je bewegingen te monitoren. Hieronder worden de aspecten van de iWatch nog even op een rijtje gezet.

  • $100 – $250
  • Gebogen touchscreen
  • Berichten weergeven
  • Eenvoudige app’s gebruiken
  • SIRI
  • iOS-8 besturingssysteem
  • Fitness tracker
  • Biometrische sensoren

Er is nog geen zekerheid over hoe dit horloge eruit gaat zien. Wel zijn er al een aantal bronnen die een voorspelling doen. Drie verschillende modellen zijn hieronder te zien. Zou jij de iWatch combineren met je iPhone?

iwatch doorzichtig

Untitled.png36

iWatch scherm

 

Share your comment :