iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 23 June 2024

Naast iPad Mini ook een ‘4G Nieuwe iPad’

Naast iPad Mini ook een ‘4G Nieuwe iPad’

Het mocht ondertussen al duidelijk zijn dat Apple aanstaande dinsdag haar nieuwe iPad Mini officieel gaat aankondigen, maar nu blijkt dat de Amerikanen nog een verassing in petto hebben.

Volgens de meestal zeer betrouwbare 9to5mac gaat Apple een nieuwe variant van ‘De Nieuwe iPad’ onthullen naast de beruchte iPad Mini. Deze nieuwe versie zou wereldwijd 4G internet moeten ondersteunen waar dat bij het huidige model alleen nog in Amerika mogelijk is. Andere landen en hun ‘Nieuwe iPad’s’ moeten het tot die tijd nog doen met een 3G verbinding  die aanzienlijk langzamer is dan het nieuwe 4G netwerk.

Daarnaast zou deze nieuwe 4G variant ook nog een kleinere connector krijgen die we eerder al bij de iPhone 5 zagen. Verder blijken er geen grote aanpassingen meer te zijn. Je zult nog gewoon kunnen kiezen tussen een 16, 32 en 64 GB versie waarvan de prijzen nog niet bekend zijn.

Als de 4G variant ook naar Nederland komt zal de consument er waarschijnlijk niet veel aan hebben aangezien ons land (nog) niet over een volledig functionerend 4G netwerk beschikt.

(bron: 9to5mac)

Share your comment :