iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Friday, 12 July 2024

Nieuwe Mophine ‘Juice Pack Air’ voor de iPhone 5

Nieuwe Mophine ‘Juice Pack Air’ voor de iPhone 5

Mophine heeft afgelopen week weer een nieuwe ‘Juice Pack Air‘ aangekondigd, speciaal ontworpen voor de iPhone 5. Waar de vorige Helium Pack de iPhone batterij tot ongeveer 80% kon opladen kan de nieuwe Air variant de iPhone accu voor een volle 100% opladen. Hiermee wordt het mogelijk voor iPhone 5 gebruikers om tot wel 8 uur langer gebruik te maken van de telefoon, zelfs als 4G/LTE internet aanstaat.

Voor de mensen die niet bekend zijn met de Juice Packs, dit zijn hoezen voor de iPhone waarin een extra accu is verwerkt. Hierdoor heb je als het ware een tweede batterij achterop je telefoon zitten die in werking treedt zodra de eigen accu van de telefoon leeg is. Dankzij een slim design lijkt de Juice pack op een ‘gewone’ maar toch fraaie beschermhoes voor je iPhone.

Op 22 Maart zullen de eerste packs wereldwijd worden verscheept. Of deze nieuwe Juice Pack Air ook in de Nederlandse winkels komt te liggen is niet bekend, maar je kunt ten alle tijden een exemplaar bestellen op de officiële website.

Share your comment :