iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 23 June 2024

Sint Cam toch weer niet

Sint Cam toch weer niet

Het lijkt wel de intocht van Sinterklaas bij Apple. Komt ‘ie wel, komt ‘ie niet. Misschien nog maar een liedje zingen. Ohnee, de staf zijn ze weer kwijt.

Langzaamaan wordt ik er wel een beetje moe van hoor, die hele pieten discussie. Over het algemeen zijn het de grote bedrijven in de USA die nogal snel roepen ‘discriminerende content’ aan te treffen in apps. Mensen die geen zin hebben in het sinterklaasfeest en het racistisch vinden, zullen ook niet snel zoeken op Sint Cam.

2 dagen geleden kwam deze app in de App Store binnen, maar deze is “om onverklaarbare redenen weer weggehaald” aldus Leontine Basch, The Content Farm. Ondanks dat er verschillende zwarte pieten apps wél in de App Store staan is deze toch tot 2 keer toe verwijderd. “We stellen vraagtekens bij de verwijdering omdat er wel andere apps met foto’s van Zwarte Pieten met geschminkte gezichten in de App Store staan” laat Andre van Wijhe aan Tweakers weten. Het enige wat de App doet is je naast Sinterklaas of zwarte piet zetten en door een soort van knipmaster krijg je een leuke foto om door te sturen. Heel leuk, simpel en basic. Speciaal voor de kleintjes om ze op een leuke manier bezig te houden terwijl jij je keuken nog staat op te ruimen.

ScreenShots

Share your comment :