iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Friday, 12 July 2024

Veel problemen rondom update iOS 8

Veel problemen rondom update iOS 8

Op woensdag kwam de eerste versie van iOS 8 uit. Deze werd echter binnen een dag weer teruggetrokken, nadat gebruikers klaagden over bugs in iOS 8. Apple, die net profiteerde van het inslaande succes van de lancering van de iPhone 6 en 6 Plus kon zich deze bugs niet veroorloven en kwam al snel met een update iOS 8.0.2.

ios-8-release

Netwerk en beveiligingsproblemen iOS 8

Veel gebruikers wilden na de aanschaf van hun nieuwe iPhone 6 of 6 Plus direct gebruik maken van een nieuw besturingssysteem. Echter bleek de nieuwste versie van iOS diverse bugs te hebben, waardoor gebruikers ineens geen netwerk meer bleken te hebben of de beveiliging middels vingerafdruk niet meer werkte. De bugs in iOS 8 zorgden voor veel ongemak onder gebruikers, waardoor Apple iOS 8 introk.

iOS 8.0.2 en Bluetooth problemen

Inmiddels heeft Apple iOS 8.0.2 beschikbaar gesteld. In de vernieuwde versie lijken echter nieuwe problemen op te duiken. Zo kan het gebeuren dat in iOS 8.0.2 problemen met Bluetooth ontstaan. Daarnaast melden gebruikers problemen in iOS 8.0.2 met de home-knop, iCloud die ongevraagd bestanden wist en problemen met Wi-Fi.

Share your comment :