iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 23 June 2024

1 miljard smartphones en tablets in 2013

1 miljard smartphones en tablets in 2013

Normaal lees je hier het allerlaatste nieuws en geruchten rond Apple iPhone, maar zo nu en dan is het ook leuk om met wat algemener nieuws te komen waar menig iPhone fanaat van kan smullen. Zo meldt TechCrunch dat er volgend jaar ruim 1,2 miljard smartphones en tablets wereldwijd verkocht gaan worden.

het is ondertussen overduidelijk dat smartphones en tablets steeds populairder worden, niet alleen onder de ‘gewone consument’ maar ook onder grote bedrijven. Volgens TechCrunch is dit ook  een van de voornaamste redenen dat de tablet en smartphone markt explosief zal blijven groeien de komende paar jaar. Voor de meeste bedrijven gaan tablets en smartphones de PC niet vervangen maar zullen ze de strategie rond toestellen flink moeten aanpassen.

Apple is met haar iPhone en iPad’s nog steeds de grootste speler maar Android kruipt langzaam maar zeker dichterbij. Naar verwachting zal Android volgend jaar iOS zelfs voorbijstreven als het gaat om bedrijfs toestellen. Op langere termijn zal de nieuwe Windows 8 een sterke derde speler worden in dit plaatje.

(bron: TechCrunch)

Share your comment :