iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 19 May 2024

Nog steeds productieproblemen iPhone 5

Nog steeds productieproblemen iPhone 5

Sinds de nieuwste telefoon van Apple op de markt is kampt de Amerikaanse gigant al met talloze productie problemen wereldwijd. Van stakingen in Chinese fabrieken tot een tekort aan beeldschermen en andere onderdelen, het lijkt wel alsof die telefoon net iets te vroeg was aangekondigd.

Terry Gou, topman van fabrikant Foxconn – het bedrijf dat de iPhone produceert – vertelt aan reuters dat het niet eenvoudig is om een iPhone in elkaar te zetten en dat er niet kan worden voldoen aan de enorme vraag wereldwijd. Er zijn al tijden geruchten dat het grootste probleem rond het beeldscherm zit en de dat veel toestellen al krassen op het scherm vertoonden nog voordat ze de fabriek uit waren.

De vraag is inderdaad enorm, analisten voorspelen dat er tegen het einde van 2012 zo’n 50 miljoen iPhone 5 toestellen over de toonbank moeten gaan. Of dit ook inderdaad gaat gebeuren is nog maar de vraag. In Nederland is de wachttijd op de officiële Apple site en bij veel providers al opgelopen tot bijna 4 weken.

(bron: reuters)

Share your comment :