iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 23 June 2024

Apple iPhone 5 launch event

Apple iPhone 5 launch event

De voorbereidingen bij Apple voor het grote evenement van 12 september zijn in volle gang, zoals dat ook hoort. Een kleurrijke aankleding van het evenementengebouw waarin de lancering zal worden gehouden suggereert daarnaast dat we ook iets anders te zien krijgen dan alleen de iPhone 5. Het zou zomaar eens tijd kunnen zijn voor ook een nieuwe generatie iPods.

Al jaren lang is de kleurrijke aankleding van een beursomgeving voor Apple toegewijd aan hun nieuwe iPods, waar de kleuren symbolisch moeten zijn voor verschillende klankkleuren in muziek. Maar de laatste jaren hebben de introducties van nieuwe smartphones in de iPhone-lijn de lanceringen van nieuwe iPods in de schaduw gezet. Waar de muziekindustrie tijden de belangrijkste industrie voor Apple was om nieuwe producten neer te zetten, werd dat na de eerste iPhone introductie verschoven naar de smartphone-lijn.

Maar de verwachting is niet gebaseerd op niets. Zo zien we hier op een foto de progressie van de opmaak van het Yerba Buena Center in voorbereiding voor het komende evenement van 12 september.

Binnen in het evenementengebouw is er ook een Apple logo te vinden, een grote opdruk daarvan bevind zich op de muur en zou deels van buiten zichtbaar moeten zijn. Natuurlijk verwachten we wel dat er uiteindelijk meer logo’s in het gebouw te spotten zullen zijn, het is en blijft natuurlijk wel Apple.

Over de aanvang van het evenement is inmiddels ook meer bekend: Yerba Buena CenterSan Fransisco, Californie, 12 september, 10am Pacific Time (of GMT-7:00). Dat wil zeggen, in Nederland zo rond 7 uur ‘s avonds dankzij het huidige tijdsverschil van 9 uur. Er is dus overdag nog meer dan genoeg tijd om even te gaan stemmen. Er zal de komende week wellicht een livestream te volgen zijn op YouTube of elders, zodat niemand er iets van hoeft te missen. Ook wij zullen onze uiterste best doen om het event live te streamen van onze blog :).

Nog een kleine kanttekening: dit event zal niet de kleinere iPad Mini bevatten wat door de geruchten nog niet helemaal bevestigd. Inmiddels weten we dat zeker en weten we ook dat er in de herfst een “fall Apple Event” aan zit te komen waar deze iPad Mini zijn intrede zal doen.

Share your comment :