iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 23 June 2024

Eerste pre-orders voor de nieuwe iPhone zijn een feit voor onze oosterburen

Eerste pre-orders voor de nieuwe iPhone zijn een feit voor onze oosterburen

Deutsche-Telekom-Reservation-Ticket-250x230De Duitse provider Deutsche Telekom heeft net als in voorgaande jaren weer een vroege-vogel campagne gestart omtrent de nieuwe iPhone. Echte Apple fanaten die direct de iPhone 6S in handen willen hebben kunnen zich nu al met een geldig e-mail adres registeren op de Duitse site en interesse laten blijken in het bestellen van het opkomende toestel.

Iedereen die zich op tijd aanmeldt krijgt volgens DT voorgang bij de eerste ronde van leveringen van de iPhone 6S binnen Duitsland. Zodra Apple haar nieuwe iPhone bekendmaakt aan het publiek – en aanbieders dus ook weten wanneer het toestel mag worden verkocht – krijgt iedereen die zich heeft aangemeld een notificatie en de mogelijkheid om te pre-orderen.

Interessant is dat Deutsche Telekom het niet specifiek heeft over de ‘iPhone 6s’ of de ‘6S Plus’ maar het simpelweg houdt bij ‘opkomende Apple producten’. Het is in ieder geval geen toeval dat een van de grootste aanbieders van Duitsland een paar weken voor het befaamde Apple evenement zo een actie ondernemen.

Toen de iPhone 4s in 2011 uitkwam voerde DT al een soortgelijke stunt uit, ruim een maand voordat het toestel destijds officieel bekend werd gemaakt.

We verwachten zelf dat we hier in Nederland de komende weken ook soortgelijke acties – of in ieder geval pre-orders – mogen verwachten voor de iPhone 6S.

Share your comment :