iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Monday, 15 April 2024

iPhone 6S vs iPhone 6 display? [video]

iPhone 6S vs iPhone 6 display? [video]

Via MacManiack – een iPhone en iPad reseller in België en China – hebben we een leuke video te pakken gekregen waarin men naar eigen zeggen een officieel iPhone 6S display heeft weten te bemachtigen en deze vergelijkt met het huidige iPhone 6 display.

Beide beeldschermen zijn qua formaat – en waarschijnlijk ook materiaal – identiek aan elkaar net zoals de plaatsing van de FaceTime camera en afstandssensor. Het grote verschil zit hem vooral in het front panel dat om het beeldscherm heen zit. Hier zien we namelijk wel een aantal veranderingen op het nieuwe model ten opzichte van de huidige iPhone 6.

iphone-6-vs-6s-displays-800x533

Linksboven zien we een nieuwe connector zitten die we in het huidige model niet terugvinden. Dit is hoogstwaarschijnlijk het bewijs – mits we hier natuurlijk met een echt 6S scherm te maken hebben – dat de geruchten rondom drukgevoelige Force Touch technologie in de nieuwe iPhone daadwerkelijk kloppen,

Verder zien we hier en daar wat kleine veranderingen in de layout en grootte van de connectors om plaats te maken voor de eerdergenoemde extra connector.

Al met al niet zie heel spannend, maar op z’n minst een duidelijke aanwijzing dat de volgende generatie iPhone inderdaad gebruik zal maken van Apple’s Force Touch technologie.

(via)

Share your comment :