iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Monday, 15 April 2024

Nieuwe iPhone, iPads en Apple TV verschijnen op 9 september

Nieuwe iPhone, iPads en Apple TV verschijnen op 9 september

Na heel wat geruchten over wanneer Apple nou daadwerkelijk haar jaarlijkse iPhone/iPad evenement gaat houden lijkt het erop alsof verschillende bronnen nu toch tot een consensus zijn gekomen. Volgens Macrumors en verschillende bronnen binnen BuzzFeed worden de volgende generatie iPhones, iPads en Apple TV op 9 september bekend gemaakt, en dus niet al in augustus zoals de afgelopen maanden werd gefluisterd.

Dit is wat er van de iPhone 6S wordt verwacht

De focus van het evenement zal natuurlijk op de nieuwe iPhone liggen met een gloednieuwe A9 chip en force-touch technologie. Daarnaast zijn de meningen verdeeld over de befaamde iPad Pro (12.9 inch) die al dan niet tijdens het evenement of op een later tijdstip het daglicht moet zien.

Wat we vrijwel zeker weten is dat naast de iPhone – en waarschijnlijk dus ook de iPad – ook de volgende generatie Apple TV gaat introduceren. Volgens de geruchten zou het gaan om een flinke upgrade ten opzichte van de huidige Apple TV modellen. Niet alleen mogen we een nieuwe uiterlijk verwachten maar ook nieuwe features zoals een complete app store, afstandsbediening met touch-controls en zelfs SIRI integratie.

Afgaande op de traditie zullen de pre-order waarschijnlijk direct in het weekend na de presentatie beginnen (11 september dus) waarna de officiele release mogelijk 18 september zal zijn.

Share your comment :