iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Friday, 12 July 2024

Is dit het voorpaneel van de iPhone 6S?

Is dit het voorpaneel van de iPhone 6S?

Nu het moment suprême nadert druppelen de geruchten en gelekte foto’s natuurlijk binnen, zo ook vandaag. We hebben nu via de Franse blog nowhereelse foto’s te pakken gekregen die volgens de blog zelf het voorpaneel van de gloednieuwe iPhone 6S laten zien.

Volgens de ‘betrouwbare bron’ (juist ja…) van de site zijn de panelen kant en klaar en staan ze op het punt om te worden verscheept naar de fabriek waar de iPhone 6S toestellen uiteindelijk in elkaar worden gezet. Naar eigen zeggen zijn de panelen die we in de foto’s zien voor de zilveren en gouden iPhone toestellen.

iphone6sfrontpanel1 phone6sfrontpanel2

Als Apple zich aan haar eigen traditie houdt dan zou de volgende iPhone een soort van ‘upgrade’ moeten zijn van de huidige generatie, vandaar de naam 6S en niet iPhone 7. Dit betekent over het algemeen dat het fysieke ontwerp van het toestel niet veel veranderingen zal ondergaan, maar juist de dingetjes onder de motorkap zullen worden vernieuwd.

Afgaande op dit feit zou het zomaar kunnen dat de Franse blog hier inderdaad de panelen van de 6S te pakken hebben, maar ervaring leert ons ook dat dit soort ‘gelekte’ afbeeldingen het beste met een flinke korrel zout genomen mogen worden 😉

Share your comment :