iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 23 June 2024

Toch geen iPad Air 3 dit jaar?

Toch geen iPad Air 3 dit jaar?

Binnen en een kleine maand zal Apple traditiegetrouw een reeks aan nieuwe producten (lees: iPhone en iPad) onthullen aan de buitenwereld. Wat in ieder geval vast staat is dat de volgende generatie iPhone zal worden onthuld (iPhone 6S) en ook de 4e generatie iPad Mini. Daarnaast gingen er de afgelopen weken flink wat geruchten de ronde dat er ook nog een iPad Air 3 en misschien zelfs een ‘iPad Pro’ zouden worden onthuld. Maar ja, we weten allemaal hoe het gaat met geruchten omtrent nieuwe iPads 😉

ipad_air_2_mini_31-250x302

Als we het laatste nieuws van de bekende Taiwanese blog DigiTimes mogen geloven dan hoeven we dit jaar in ieder geval nog geen iPad Air 3 of iPad Pro te verwachten. Via ‘betrouwbare bronnen’ weten de jongens en meiden van DigiTimes te melden dat Apple ondertussen druk bezig is met de productie van de volgende generatie iPad en dat medewerkers die nauw betrokken zijn met deze productie laten weten dat er geen drastische veranderingen te zien zijn in de nieuwe iPad.

De vierde generatie iPad Mini wordt hoogstwaarschijnlijk een relatief kleine upgrade ten opzichte van de huidige iPad Mini. De veranderingen zitten vooral onder de motorkap (nieuwe processor, andere chips), in de software (SplitScreen ondersteuning) en misschien in het gewicht (lees: waarschijnlijk wordt de nieuwe iPad Mini nog lichter).

Dus… het enige wat we met zekerheid kunnen zeggen is dat we nu dus echt niet meer zeker weten hoeveel iPads er worden gepresenteerd op het Apple evenement volgende maand. Eerdere geruchten van het relatief betrouwbare Japanse Mac Otakara vertelden over een mogelijke release in 2015 voor de iPad Air 3. En nu laat DigiTimes dus weten dat we de release wel kunnen vergeten. Wel moeten we erbij vermelden dat uit het verleden blijkt dat DigiTimes het vaker bij het verkeerde eind had dan Mac Otakara.

De tijd zal het zoals altijd leren..

Share your comment :