iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 23 June 2024

Elektronica circuit iPhone 6S gelekt

Elektronica circuit iPhone 6S gelekt

9to5Mac heeft naar eigen zeggen nieuwe foto’s weten te bemachtigen van het elektronica circuit van de iPhone 6S. Eerder wist dezelfde bron al te melden dat de volgende generatie iPhone gebruik zou maken van nieuwe Qualcomm LTE chip. De huidige foto’s laten naast de snellere en zuinigere Qualcomm chip ook een nieuwe en verbeterde NFC chip zien (voor Apple Pay waarschijnlijk). Daarnaast valt op dat er over het gehele circuit minder componenten lijken te zitten dan op de huidige iPhone.

9to56sboard

Verder zien we nog hetzelfde Toshiba flash geheugen op het circuit zitten wat hoogstwaarschijnlijk de 16 GB variant is afgaand op het ‘G7’ gedeelte in het serienummer. Dit zou betekenen dat de iPhone 6S, net als de huidige generatie een 16 GB versie zal zijn, met een duurdere 64GB en 128GB variant voor de dikkere portemonnee.

storage-chip

Veel eigenaren van een 16GB iPhone hebben al geklaagd bij Apple dat de hoeveelheid geheugen simpelweg te weinig is vandaag de dag. Met 4K video’s, 12 megapixel foto’s en 320 kbps muziek bestanden zit je telefoon immers binnen een maand al vol. Apple’s reactie hierop laat zien dat de Amerikanen zich zeker bewust zijn van het probleem. Zo is een van de verkooppunten van Apple Music bijvoorbeeld dat je muziek simpelweg kunt streamen van en dus in principe geen geheugen meer kwijt bent aan muziek.

Daar naast zorgt iOS 9 ervoor dat veel apps en iOS updates stukken kleiner zijn dan voorheen wat makkelijk weer 2 tot 3 GB kan besparen. En als dat nog niet genoeg, tja, dan zit er niks anders op dan een iPhone aan te schaffen met meer geheugen 😉

Share your comment :