iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 23 June 2024

iPhone 5S op de foto: is het ‘m?

iPhone 5S op de foto: is het ‘m?

Het gaat nog even duren voordat ‘ie daadwerkelijk onthuld wordt, maar nu is het toestel voor het eerst goed te zien op foto’s: de iPhone 5S.

iphone-5s-foto

Zoals te verwachten was, is het uiterlijk op een aantal details na gelijk aan dat van de huidige iPhone 5. Het grootste verschil lijkt de vorm van de LED flitser naast de camera. Te zien is een dubbele LED, wat moet zorgen voor een veel betere flitser – wat op zijn beurt weer eerdere geruchten ondersteund dat de camera van de 5S een flinke sprong zal maken ten opzichte van de camera in de huidige iPhone 5 – vermoedelijk een 12 megapixel sensor, ten opzichte van een acht megapixel sensor nu.

iphone-5s-foto-binnenkant

Naast de flitser, lijkt ook de batterij in het getoonde toestel van een type met een grotere capaciteit. Dit duidt erop dat de iPhone 5S óf een langere batterijduur zal krijgen, óf over krachtiger hardware gaat beschikken. Of allebei, natuurlijk.

Helaas valt er niet vast te stellen welke processor er in het getoonde prototype te vinden is.

Volgens de laatste geruchten zal Apple de nieuwe iPhone 5S vermoedelijk dit najaar onthullen, maar het feit dat er nú al zulke gedetailleerde foto’s opduiken suggereert mogelijk dat het toestel zich al ver in het ontwikkelingstraject bevindt.

(via MacRumors)

Share your comment :