iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 19 May 2024

Wordt dit de budget iPhone?

Wordt dit de budget iPhone?

Er gaan al een hele tijd geruchten de ronde dat Apple bezig is met het maken van een budget iPhone. Deze zou een stuk goedkoper zijn dan de huidige iPhone, met als doel om een nog grotere markt aan te spreken.

Macrumors heeft afgelopen week 3D modellen laten maken op basis van alle geruchten en foto’s die momenteel beschikbaar zijn. Hoewel dit alles is gebaseerd op niets meer dan geruchten is het wel interessant om te zien hoe een eventuele budget iPhone eruit gaat zien.

Budget-iPhone-rendering-MacRumors-achterkant

Budget-iPhone-wit-voor-en-achter

De concepten zijn gemaakt op basis van geruchten dat de budget iPhone in felle kleuren wordt verkocht, net zoals de hoesjes die onlangs werden verkocht voor de iPhone 4 en 4s. Bovendien zou de behuizing grotendeels uit kunststof  bestaan en zouden er grotere maar goedkopere componenten worden gebruikt om kosten te besparen. Wat we precies onder de motorkap kunnen verwachten is nog niet bekend.

De ‘naamloze budget iPhone’ wordt iets groter en breder dan de huidige iPhone 5, dit komt mede doordat kunststof behuizing een stuk dikker is dan het huidige aluminium. Verder zijn de volumeknoppen niet meer rond maar sterk ovaal, hoe handig dit is met de nieuwe iOS 7 feature om de volumeknoppen als camera buttons te gebruiken mag je zelf invullen 😉

Laat weten wat je van de geruchten en concepten vindt in de comments hieronder!

Share your comment :