iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Friday, 12 July 2024

Nieuwe iPhone wordt in Augustus onthuld, mogelijke release in September

Ming-Chi Kuo, door velen beschouwd als de 'beste Apple analyst ter wereld'

Nieuwe iPhone wordt in Augustus onthuld, mogelijke release in September

Tot nu toe heeft elke generatie van de iPhone (met uitzondering van de allereerste uit 2007) het daglicht in de maand september gezien tijdens het jaarlijkse befaamde Apple announcement evenement. Maar als het aan de Amerikanen ligt wordt het hoog tijd om die traditie dit jaar toch maar eens te verbreken. Volgens een woordvoerder van KGI Securities (Ming-Chi Kuo) wordt de iPhone 6S dit jaar namelijk al in augustus gepresenteerd en ligt hij tegen september al in de winkels.

Ming-Chi Kuo, door velen beschouwd als de 'beste Apple analyst ter wereld'
Ming-Chi Kuo, door velen beschouwd als de ‘beste Apple analyst ter wereld’

De oplettende lezer heeft de naam Ming-Chi Kuo in de afgelopen jaren vast wel eens voorbij zien komen. Hij staat namelijk bekend om zijn predicties omtrent release data van nieuwe Apple producten en heeft het in het verleden (met een enkele uitzondering hier en daar) vrijwel altijd bij het juiste end gehad.

Daarnaast weet Kuo ook nog het een en ander te vertellen over de mogelijke selling points van de opkomende iPhone. Dat wordt naar alle waarschijnlijk de ‘force touch’ interface die we ook al zien in de Apple Watch en de trackpad van de nieuwste Macbook. Deze technologie maakt het mogelijk om de hoeveelheid druk die je vingers tijdens het bedienen van een touchscreen uitoefenen te registreren en dat op allerlei handige applicaties toe te passen. Verder zijn er natuurlijk ook speculaties over wat er zich onder de motorkap van de nieuwe iPhoen zal bevinden, lees: 2 GB RAM, 12 mp camera en een nieuwe kleurenopties voor het beeldscherm.

Maar ja, zoals altijd kunnen we ook deze geruchten met een korreltje zout nemen en weten we pas echt zeker wat de nieuwe iPhone gaat brengen zodra Apple de datum van haar evenement bekend maakt. Tot die tijd is het gewoon weer lekker ouderwets wachten en genieten van de geruchten en fabeltjes 😉

Share your comment :