iPhone Nieuws Blog . nl

Dé onafhankelijke iPhone site van Nederland. Reviews, nieuws, geruchten & aanbiedingen.

Sunday, 23 June 2024

Potentiële iPhone 5C knoppen duiken op

Potentiële iPhone 5C knoppen duiken op

Het is weer eens tijd voor wat goede oude geruchten omtrent de nieuwe iPhone 5C. We meldden onlangs al dat je 10 September maar alvast in je agenda kan zetten, aangezien Apple dan hoogstwaarschijnlijk de nieuwe generatie iPhone(s) gaat onthullen.

Deze keer gaan we echter wat dieper in op het onderwerp met wat interessante foto’s die de Australische blogger Sonny Dickson met de wereld wist te delen afgelopen nacht. Hij beweert legitieme foto’s te hebben van de volume knoppen die op de nieuwe – goedkopere – iPhone 5C zouden moeten komen.

Sharp tab

volumebuttons2

De foto’s lijken vrijwel alle vorige geruchten te bevestigen (mochten ze echt zijn natuurlijk). We hebben hier namelijk te maken met low-cost plastic knopjes in felle kleuren, variërend van lichtgroen tot geel en blauw. Hoewel we de afgelopen tijd natuurlijk talloze ‘gelekte’ en ‘legitieme’ foto’s en zelfs video’s voorbij zagen komen lijkt het deze keer toch echt menens.

Volgens Macrumor vallen deze knoppen precies in het rijtje bij de meest ‘betrouwbare bronnen op het internet’ en zouden daarom zomaar legitiem kunnen zijn. Als de grote Macrumor een gokje wil wagen op deze foto’s dan doen wij dat natuurlijk ook 😉

Niet vergeten! 10 September 2013!

Share your comment :